Digi mobil…

RCS & RDS a lansat DigiMobil

16032008005.jpg

Lansat in premiera pentru abonatii RCS & RDS din Oradea, serviciul DigiMobil – noua telefonie mobila 3G – este disponibil, din luna noiembrie, si pentru abonatii la serviciile de cablu, internet si telefonie fixa din Timisoara, Craiova, Iasi, Pitesti, Targu Mures, Bacau si Bucuresti.

DigiMobil completeaza portofoliul serviciilor de telefonie oferite de companie (RDS.Tel, noua telefonie nationala lansata in 2004) si se pozitioneaza ca fiind noua telefonie mobila, la pret de telefonie fixa. Serviciul de generatia a 3a pune la dispozitia utilizatorilor o oferta cu totul speciala pentru un serviciu de telefonie mobila, prezentand o serie de facilitati printre care:

  • abonament GRATUIT
  • un telefon mobil GRATUIT, oferit in custodie pe toata durata contractului
  • cartela SIM preactivata
  • pana la 1200 de minute lunare GRATUITE
  • tarife foarte avantajoase, identice cu cele pentru serviciul de telefonie fixa

Serviciul DigiMobil – noua telefonie mobila 3G se adreseaza in prima faza abonatilor RCS & RDS, care utilizeaza unul din pachetele de servicii televiziune prin cablu + telefonie, acces internet + telefonie si abonatilor la serviciul de telefonie fixa RDS.Tel. Este noul serviciu de telefonie mobila de generatia a 3a, care ofera clientilor sai posibilitatea sa vorbeasca la telefonul mobil la tarife de telefonie fixa, devenind astfel accesibil pentru publicul larg.

 “DigiMobil este primul serviciu de telefonie mobila fara abonament, care ofera abonatilor mobilitatea si confortul de care acestia au nevoie, beneficiind in acelasi timp de tarife speciale, ca si cele oferite prin serviciul de telefonie fixa RDS.Tel. Prin DigiMobil aducem in casele abonatilor un serviciu de ultima generatie, care acopera nevoile de comunicare ale consumatorului de astazi, precum si ale intregii familii”, a adaugat Alexandru Oprea, Director General RCS & RDS.

Minutele incluse in abonamentele lunare pot fi folosite de catre client atat de pe telefonul fix, cat si de pe cel mobil, fara a plati un abonament suplimentar, astfel:

Tip Abonament

Minute incluse in reteaua RCS & RDS

Minute incluse in reteaua Romtelecom**

RDS.Tel Conect 3

500

50

RDS.Tel Conect 5

1000

100

Cable Link /Fiber Link 25 + RDS.Tel

500

50

Cable Link /Fiber Link 35 + RDS.Tel

1000

100

Cable Link /Fiber Link 45 + RDS.Tel

1000

200

Televiziune prin cablu (pachet Baza; Baza+; Extra; Extra +)

200

100

*Minutele nu se reporteaza de la o luna la alta
**Minutele incluse sunt valabile in reteaua Romtelecom pentru apeluri intrajudetene si interjudetene

Tarifele valabile in reteaua de telefonie fixa si mobila RCS & RDS (serviciile RDS.Tel si DigiMobil) sunt prezentate in tabelul urmator:

Destinatie

Tarif (euro/minut)

Tarif (euro/sms)

Catre reteaua RCS & RDS – fixa si mobila

0,01

0,01**

Catre alte retele de telefonie fixa – locale si nationale

0,02

Catre retele de telefonie mobila*

0,08

Catre retele fixe din unele state ale Uniunii Europene

0,08

Catre retele mobile din unele state ale Uniunii Europene

0,18

*Tarifele sunt  valabile pentru retelele de telefonie fixa si mobila cu care RCS & RDS are incheiate acorduri de interconectare (tariful de 0.08 euro/minut este valabil pentru retelele Vodafone, Orange si Zapp; pentru reteaua Cosmote tariful este de 0.10 euro/minut).
** Serviciul de transmitere mesaje tip sms este valabil exclusiv in reteaua de telefonie mobila DigiMobil.

Pentru inceput DigiMobil ofera servicii de voce, urmand ca in viitorul apropiat sa fie disponibile si serviciile de Internet, date si apeluri video specifice tehnologiei 3G.

RCS & RDS ofera gama completa de servicii de telecomunicatii pentru utilizatorii rezidentiali si companii, avand o experienta de peste 10 ani la nivel national si international in domeniu. Compania deserveste in prezent peste 1 milion de clienti la telefonia fixa, 500.000 de abonati la Internet, peste 1,2 milioane de clienti la serviciile de televiziune prin cablu si peste 600.000 la serviciile de televiziune prin satelit in Romania.

Za` End !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: