Felatie ! Exista un singur mod adevarat de a face felatie si anume cu ENTUZIASM!!! :)))

Multi barbati iubesc acest fel de stimulare si multi oameni barbati si femei iubesc sa o faca. Felatia este tehnica prin care atingi cu buzele penisul unui barbat cu scopul de a-i oferi placere.

sex_oral.jpg
Cel mai bun profesor este practica. Buzele si limba sunt importantele surse de stimulare. Multi barbati si femei raspund bine la ritm si la presiune. Un masaj puternic si constant va fi de ajuns pentru a determina reactia pe care o doriti.

Ce se intampla daca miroase urat sau nu are un gust bun?
Daca mirosul nu-ti place, atunci spune-i sa faca un dus. Deoarece faci acest lucru in principal pentru placerea lui, asta nu inseamna ca trebuie sa suporti lipsa lui de igiena. Daca esti ingrijorata de lipsa lui de igiena atunci trebuie sa stii ca gura ta are de milioane de ori mai multi germeni decat un penis curat.

Ce se intimpla cand io inghiti pe toata?

A o inghiti pe toata inseamna sa o introduci pana trece de omulet. in realitate aceasta aventura sexuala este exagerata. Cea mai buna metoda de a face felatie este tot cu limba si buzele, luand atat cat sa nu te ineci. Totusi practica este cea mai importanta. Ia penisul in gura atat cat poti fara sa te ineci, apoi inchide ochii si concentreaza-te, cerceteaza fiecare centimetru.

Exista locuri speciale pe penis ?

Fiecare penis este diferit si fiecare are locurile sale sensibile si modurile preferate de a fi tinut. Asculta-ti iubitul. Sunetele pe care le scoate si tensiunea trupului iti indica daca esti pe drumul cel bun sau nu.

E nevoie sa imi folosesc mainile ?

Simte-te libera in a apuca cu mainile partile din penis care nu-ti incap in gura. Multi barbati doresc cat mai multa stimulare si senzatia pe care o produce o gura umeda si o mana lubrifiata este destula pentru a-l aduce la orgasm foarte repede.

Ce este 69 ?

Multe persoane gasesc ca cea mai buna pozitie de sex oral este cea in care fiecare partener sta cu capul in zona genitala a celuilalt. Totusi este dificil pentru parteneri sa faca si sa simta in acelasi timp.

Daca prietenul meu vrea sa inghit, ce fac ?

Acesta este un camp sensibil. Pentru multi barbati acest lucru este important si ei simt ca prin inghitirea spermei termini actul sexual si accepti ceva din ei in tine. Multe persoane nu agreeaza mirosul si gustul spermei si trebuie sa discutati despre asta.

Pot sa fac astfel incat sperma sa-mi miroasa mai bine ?

S-au facut cercetari in acest domeniu, descoperindu-se ca nutritia este de vina. Daca ceva are gust bun, oamenii vor sa manance mai mult si imbunatatirea gustului si mirosului corpului te va ajuta.

In general, nutritionistii spun ca mincarea bazata pe alcaline, cum ar fi carnea si pestele, produc un gust de unt si peste. Lactatele care au un nivel ridicat de bacterii produc fluidele care miros cel mai mult. Dulciurile, citricele si alcoolul dau fluidelor produse de corp un gust placut si dulce. Lichiorurile chimicale vor cauza un gust extrem de acid, asa ca daca vei bea alcool bea bere natural fermentata sau saki.

Ce contine sperma ?

Intrebarea in legatura cu continutul spermei este ridicata mai ales de persoanele care inghit sperma in mod regulat si care sunt ingrijorate de numarul de calorii si de substantele nutritionale. Ejacularea contine acid ascorbic, antigeni, calciu, clor, colesterol, colina, acid citric, creatina, DNA, fructoza, inositol, acid lactic, magneziu, fosfor, potasiu, acid piruvic, sodiu, sorbitol, spermidina, spermina, acid uric, uree, vitamina B12 si zinc.

Cotinutul caloric al unei ejaculari este de 15 calorii.

Epilog

Exista un singur mod adevarat de a face felatie si anume cu entuziasm. Trebuie sa iubesti ceea ce faci, fie pentru ca-l iubesti, fie pentru ca iti place sa faci felatie. Oricare dintre cele doua de mai sus este buna.

 SURSA : de pe un triplu dublu w

Za` End !

Advertisements

1 Comment »

  1. gadjodillo Said:

    a, da… un ghid extraordinar. era cineva care nu stia toate lucrurile astea [bine, pina la zona aia tehnica, legata de continutul precis al spermei si nr de calorii]?


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: