EMO…

ce inseamna EMO?!?!?!


CITEZ :

Emo-Kids

” Termenul de “emo” vine de la “emotional” care ne poate duce, eventual, cu gandul la acele persoane ceva mai sensibile, afective, si usor de impresionat.
Emo” este, de fapt, starea pe care persoana ce se considera astfel o are datorita unor deceptii peste care nu a putut trece (in cazul unora) sau datorita simplului fapt ca “filmul a fost prea frumos pentru a se termina astfel” sau a unor versuri “ce deprima” (in cazul altora).
Cert este ca aceasta stare nu apare doar de dragul de a fi “emo” ci, dupa cum au demonstrat si unii specialisti in domeniul psihologiei, de pe urma unor traume ce au modificat modul de a gandi, de a actiona.  “

Si acu varianta mea a definitiei EMO :

Elevi cu Mentalitate Oribila – adika in felul meu de a spune mai dur : copii nebatuti la timp de ce-i ce i-a cacat  pe lumea asta ! :)) un emo kid e un copil lasat de-ampulea de parinti, care nu i-au futut o mama de bataie cand a fost timpu cu consecinta de durere in pula respectiv in pizda a copilului emo fata de parinti !!!

Cauza?!?!? pai cauza e calculatoru si internetu unde imaginatia nu are limita!!!

Dupa cum a lasat cineva un mesaj la o emisiune la tivi si modificat oleak de mine  : Mai bine ii lasati sa asculte manele ca alea le spala creieri ,raman : dang dang da macar sunt inofensivi ! =)))

Morala si sfaturi catre parintii ce nu si-au “incalzit” odraslele cand a fost timpu: faceti program la copii pentru calculator si TV si sa ii supravegeati ce fac pe internet ca altfel nu o sa mai aveti mostenitori !!!

Un mesaj pentru toti EMO din tara asta : FIR INTINS !!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: