si eu am fost acolo acu 6 zile…

În timp ce se antrena pentru competiţii, un puşti de 12 ani, multiplu campion naţional, s-a trezit cu un neon peste el. Corpul de iluminat s-a spart, a căzut din tavan şi i-a secţionat băiatului muschiul braţului drept.

 

Incidentul îl va ţine pe băiat pe uscat câteva luni bune. Mai grav este că, în acel moment, în piscină se aflau alte câteva zeci de copii.

Micuţul înotător a fost transportat la Spitatlul de Pediatrie, unde a şi fost operat. Acum este în stare bună, însă activitatea şi-o va relua peste câteva luni.

La câteva secunde după incident, conducerea clubului sportiv a evacuat pe toată lumea, iar astăzi a suspendat accesului publicului. În apă vor intra doar sportivii care au voie doar pe culoarele deasupra cărora nu există corpuri de iluminat.

Mai mulţi alpinişti s-au apucat să desprindă neoanele din tavan. Conducerea clubului sportiv municipal spune că bazinul Sălii Sporturilor, aflat în administrarea municipalităţii Braşov, a fost reparat în urmă cu 20 de ani şi urma să fie modernizat în toamnă.

SURSA

Za` End !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: