Grand Theft Auto 4 (GTA 4)

GTA 4 pentru PC este oficial!Printr-un comunicat de presa emis pe data de 6 august 2008, RockStar Games a confirmat ca GTA 4 va fi lansat si pe PC, atat in Europa cat si in Statele Unite. Lansarea pe PC a popularului joc va avea loc pe data de 18 noiembrie in SUA, respectiv 21 noiembrie in Europa. 

 

 

GTA 4 il are in rolul principal pe Niko Bellic, un est-european in jurul varstei de 35 de ani, care a ajuns in orasul Liberty City in urmarirea “Visului American”. Niko a fost convins sa se mute in Liberty City de varul sau, Roman, care i-a scris in mailuri ca duce o viata fabuloasa in Liberty City. Adevarul este ca Roman este un personaj ingropat in datorii care are nevoie de ajutorul lui Niko pentru a reusi sa iasa la suprafata.

Liberty City este o copie a orasului New York si, dupa spusele unor surse, jucatorilor le va trebui o ora pentru a traversa orasul dintr-un capat in altul. Pietonii vor fi mult mai reali decat in editiile precedente, iar traficul va diferi de la ora la ora.

GTA 4 va fi bazat pe misiuni dar realizatorii incearca sa mascheze limita dintr-o misiune si alta, oferind jucatorilor mai multa libertate pentru explorarea orasului si cladirilor acestuia.

Za` End !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: